Морков
Употребите на моркова за храна датират от 16 век, когато от дивата форма са получени някои по-добри сортове. Преди това, връщайки се към гърците и римляните, този вид се разраства на разпръснати места и е вписан сред лечебните есенции. Понастоящем морковът е важен градински зеленчук, както се вижда от непрекъснато растящия брой наскоро въведени сортове.

Зеле
Зелето в най-широк смисъл се отглежда от много ранни времена. Те са получени от дива форма, родна в Централна и Западна Европа и Западна Азия. Днес, поради селекции, започнати преди много векове, култивираните форми се различават значително не само от първоначалния тип, но и една от друга. Наред с много други, някои сортове са черно зеле, червено зеле, червено зеле, брюкселско зеле, савойско зеле, бяло зеле, колераби, карфиол и броколи.


Лук
Един от продуктите, които имат приоритет в стремежа ни към по-голям асортимент и обем на търговия, е лукът, както за консумация, така и за лук. Лукът е луковично растение, тясно свързано с чесън и праз, което има, може би дори повече от чесън, главна роля в кухнята далеч отвъд границите на Холандия. Лукът е доста разнообразен продукт и представлява, в зависимост от цвета, произхода, размера и периода на прибиране на реколтата широка гама от сортове. Настоящите сортове са лук, пролетен лук, шалот, червен лук и маринован лук.

Замразени пържени картофи
Най-известният и най-консумираният картофен продукт в световен мащаб несъмнено трябва да е пържени картофи. Като компания, занимаваща се с търговия на картофи, считаме, че е логично да изхвърляме пържени картофи и в нашата продуктова гама. Предлагаме замразените пържени картофки, нарязани от висококачествени картофи, които гарантират перфектна отправна точка за вкусен краен продукт, доставян в права нарязана, нарязана нарязана и нарязана пържола, обикновено във всички настоящи размери.

Комплект лук
Има различни начини за отглеждане на лука. Лукът може да се отглежда и от директно засети семена, но и от малки комплекти (малки луковици). Комплектите от лук се състоят от малкия лук (8-21 мм), отглеждан от първата година на отглеждане. Един от най-популярните сортове за отглеждане от сетове е Щутгартър. Семената гъсто засяти през лятото се събират през есента и отново се засаждат до пролетта през следващата година. Благодарение на това „олово в растежа“ те притежават черта на граховност както при засаждането, така и при прибирането на реколтата; следователно те са повече от атрактивно предложение за тези, които купуват и продават лук. Те могат да бъдат засадени рано и обикновено дават бърза и надеждна реколта от едър лук, подходящ за консумация.

Комбинирано предлагане на плодове и зеленчуци
De Nijs има солиден опит с продажбата и износа на комбинирани плодови и зеленчукови продукти чрез контейнери или самолети. За продукти, които поради ограничения срок на годност и / или по-малки обеми не отговарят на условията за превоз по контейнери, използваме транспорт със самолет. За по-големи количества или например в комбинация с друг продукт, като моркови, използваме хладилни контейнери. Седмично изнасяме голямо разнообразие от тези продукти, като ягоди, аспержи, грозде и гъби. Вие заявявате и получавате нашия списък с поръчки, правите и ни изпращате своя избор и ние се грижим за възможно най-бързата доставка в правилната опаковка с необходимите документи, на желания от вас адрес.

Mесо
De Nijs непрекъснато проучва нови пазари, които могат да увеличат привлекателната сила на компанията. Изпитахме нарастваща нужда от различни клиенти от продукти, различни от картофи и свързани с тях продукти. За да задоволи тази нарастваща нужда, De Nijs в момента разширява търговските си дейности с месо, подходящо за износ. Този асортимент се състои главно от замразено пиле и пуйка (MSM – Механично разделено месо). Философията на De Nijs за гъвкавост към предпочитанията на клиента важи и тук.

Напитки
De Nijs е доставчик на различни (безалкохолни) напитки. Една от напитките, които редовно изнасяме, е пенлива напитка без алкохол, която се предлага в различни плодови аромати, като ягоди и манго. Освен това ние доставяме и енергийни напитки, малцови продукти и парти напитки.